Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Genesys Systems
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software Enterprise Asset Management Gesy-Pro EAM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GESY-PRO EAM este o aplicaţie software de tip Enterprise Asset Management pentru managementul tututor categoriilor de resurse, adresându-se în special organizaţiilor mari şi medii ce dispun de active pe care le utilizează direct sau indirect în derularea afacerilor şi obţinerea de profit.

Aplicaţia software GESY-PRO EAM realizează managementul centralizat al resurselor din cadrul companiei, indiferent de tipul acestora: active materiale (echipamente IT/non IT, terenuri, clădiri, vehicule etc.), active imateriale (contracte, documente, dosare, licenţe etc.), resurse umane (evidenţă, pontaj, alocare echipe de lucru) sau alte categorii de resurse din cadrul organizaţiei.

GESY-PRO EAM realizează gestionarea dinamicii activelor din punctul de vedere al beneficiarilor, structurii funcţionale, componenţei, operaţiilor de întreţinere, fiind un instrument uşor de utilizat şi complet modelabil, de gestionare a activelor în timp, spaţiu şi configuraţie, de-a lungul întregului lor ciclu de viaţă în cadrul companiei.

Aplicaţia GESY-PRO EAM oferă organizaţiilor utilizatoare suport pentru toate activităţile legate de administrarea centralizată şi controlul resurselor:

Managementul locaţiilor
Definirea resurselor
Managementul configuraţiei
Managementul cererilor
Management operaţional
Mentenanţă şi reparaţii
Automatizarea procesului de inventariere

Prin facilităţile legate de managementul locaţiilor, definirea activelor, managementul cererilor, managementul operaţional, mentenanţă şi reparaţii, managementul configuraţiei respectiv automatizarea procesului de inventariere, GESY-PRO EAM ajută la formarea unei imagini complete asupra activelor din cadrul organizaţiei, pe întreaga durată de viaţă a acestora.

Aplicaţia software GESY-PRO EAM oferă următoarele beneficii:

BUSINESS

Evidenţă clară, completă asupra resurselor din companie
Urmărire completă a fluxului activelor, de la lansarea cererii de achiziţie până la scoaterea din uz
Managementul alocărilor repartizarea clară a task-urilor
Raportări complexe, în timp real – audit
Optimizare costuri achiziţii şi menţinere
Automatizare inventariere - rapidă şi exactă
Profitabilitate maximizată a resurselor şi a activelor
TEHNOLOGICE

Aplicaţie web-based cu acces din intranet şi extranet
Opţiuni hosting în centrele de date, TCO scazut
Profile de lucru diferite-roluri utilizatori
Plasare şi management cereri- incidente – apeluri suport online
Integrarea cu aplicaţii existente (ERP, SCM, CRM etc.)
Modul de administrare – flexibilitate înregistrare şi generare documente, export.
GESY-PRO EAM oferă răspunsuri la întrebări pe care şi le pune orice organizaţie care doreşte să aibă o viziune clară asupra resurselor de care dispune:

Care este stadiul actual al resurselor din cadrul organizaţiei (tipuri, localizare, stare, repartizare pe utilizatori, durată de viaţă, eficienţă în utilizare)?
Care este nivelul solicitat al serviciilor (servicii referitoare la performanţă, care sunt regulile, care este nivelul de performanţă)?
Care sunt activele critice care influenţează performanţa organizaţiei (ce activ trebuie înlocuit, dacă este posibil să apară un incident, care sunt consecinţele apariţiei indicendtelor, costul reparaţiilor)?
Din Gura in Gura