Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Genesys Systems
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de Outsourcing Business 4S
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachetele de servicii de OUTSOURCING din gama BUSINESS 4S sunt asigurate pentru loturi mari de echipamente IT&C uzuale: servere entry-level, staţii de lucru, notebook-uri, periferice, echipamente de reţea, telefonie, UPS-uri.

Aceste servicii includ:

- Servicii de Help-desk pentru înregistrarea şi soluţionarea apelurilor
- Interfaţa cu producătorii şi furnizorii de echipamente
- Gestionarea şi mentenanţa echipamentelor IT&C la sediul clientului
- Asistenţă tehnică pentru instalarea şi configurarea produselor software livrate odată cu echipamentele
- Disponibilitatea inginerilor/tehnicienilor certificaţi pentru intervenţii şi depanare
- Posibilitatea de înlocuire rapidă a produselor defecte în baza contractelor de garanţie şi post-garanţie cu furnizorii de echipamente.
- Revizii periodice pentru asigurarea funcţionării echipamentelor în cei mai buni parametrii de performanţă
- Asigurarea promptă a consumabilelor

Pachetele de servicii BUSINESS 4S se realizeaza On-Site fiind recomandate companiilor mari si medii, care deţin o infrastructură IT&C importantă şi care nu dispun de personalul tehnic necesar soluţionării problemelor apărute şi care necesită rezolvare imediată. Acest tip de servicii se poate extinde şi către alte activităţi şi procese cum ar fi: logistica, achiziţii, help-desk, procesare documente, generare rapoarte şi altele, toate fiind asigurate prin personal calificat şi specializat, în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de tipul de abonament contractat.

Suplimentar, fiecare contract BUSINESS 4S va include accesul gratuit la o aplicaţie specializată de tipul Enterprise Asset Management. Această aplicaţie va permite utilizatorilor, managementul centralizat al tuturor resurselor IT (echipamente, licenţe, active fixe sau mobile, etc.) precum şi realizarea de rapoarte centralizate de prezentare a stării activelor. Integrarea echipamentelor IT prin coduri de bare cu sistemul Asset Management precum şi încărcarea iniţială a datelor în sistem sunt de asemenea incluse în cadrul contractului, permiţând identificarea facilă, centralizată a tuturor activelor din companie gestionate.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura